Kratko i jasno:  Alkohol za bolji seks!
Foto: Tuzlanski.ba

Ukoliko se želite malo opustiti i više uživati u aktivnostima u krevetu, popijte čašicu-dvije pića koje vam najviše prija.

\"sex-alkohol\"To može biti čokoladni liker ili neka mješavina votke i soka. Popijte ga tek toliko da vam probudi strast. Kako biste sve to začinili, već na samom početku za stol sjednite u donjem rublju.

Prelijte je čokoladnim likerom

Ako u kućnom baru imate neki liker, u idealnoj ste poziciji da svoje usne premažete njime, a partneru predložite da ih poliže, ostalo je prepušteno vašoj mašti. Možete svog partnera kompletnog zalit ili sebe i onda se prepustiti uzbuđenju, prenosi Broj1.hr

Alkoholni poljubac

Alkohol je odličan poticaj i za strasne poljupce. U usta stavite malen gutljaj, zadržite ga tamo i strasno se poljubite. Ako nešto od tog pića i isteče niz vrat, utoliko bolje. Oboje se upustite u međusobno lizanje i nemojte štedjeti na strastvenosti. Naime, mješavina alkohola, vaših usana i jezika više je nego idealna mješavina za razuzdanu predigru. Gutljajčić popijte iz njenog pupka.

Piće oslobađa

Ako vi i vaš partner imate dovoljno vremena, i ako vas sljedećeg dana ne čeka odlazak na posao, možete sebi priuštiti pravu pijanku. Popijte toliko pića koliko ga možete podnijeti, a da vam ne bude zlo.

Kada se nađete u opijenom stanju ujedno ćete se naći u idealnom položaju da u seksu potražite nešto novo, neku maštariju koju se u trijeznom stanju ne biste usudili provesti u djelo.

Tuzlanski.ba