Kako se udvaraju stidljivi muškarci
Foto: Tuzlanski.ba

Oni sramežljivi su ipak malo misteriozniji, pa nije rijedak slučaj da niste sigurni da li mu se sviđate ili uopšte ne zna ni kako se zovete. Ako stidljivi muškarac flertuje s vama, ovo su znaci...

stidljivi2

Glasni muškarci nemaju problema sa udvaranjem, a kada to rade, itekako ste svjesni šta se događa. Oni sramežljivi su ipak malo misteriozniji, pa nije rijedak slučaj da niste sigurni da li mu se sviđate ili uopšte ne zna ni kako se zovete. Ako stidljivi muškarac flertuje s vama, ovo su znaci...

Slušaćete

Učestvovaće u razgovoru u kom vi učestvujete, ali potpuno pasivno. Ako ga uhvatite da pažljivo sluša šta pričate ili da klima glavom kada se slaže s vama, lako je moguće da jednostavno nema hrabrosti da vam pokaže da je zainteresovan. Postavite mu pitanje - ako se zbuni, znači da definitivno razmišlja o vama.

Koristiće mobilni

Uživo mu vjerovatno ni jedna rečenica ne bi pošla za rukom, ali mobilni je druga stvar. Ako je mnogo otvoreniji preko mobilnog, a u četiri oka djeluje zbunjeno, znači da postoji nešto što ga koči i da ne zna kako bi vam pristupio. Najlakši način da pređete preko toga je da jednostavno ubacite u razgovor stvari o kojima ste pričali preko poruka.

Smijaćete se

Kada kažete nešto što nije toliko smiješno, a on na to umire od smjeha, znaćete da je reč o nekome kome se sviđate. Jednostavno ne može sakriti svoju opčinjenost, pa vam smijehom daje do znanja da vas je primjetio.

Pratiće vas na društvenim mrežama

Iako vas možda jedva pozdravlja kada se sretnete, njegov način komunikacije na Facebooku ili drugim društvenim mrežama vam puno govori o stvarnoj situaciji. Ako vam često komentariše statuse, lajkuje slike ili na bilo koji način pokušava da uspostavi komunikaciju, znači da jednostavno nema hrabrosti da vam priđe u stvarnom svetu. (Zenskikutak.rs)