Idealno opuštanje: Lav se izležava, Rak kafeniše, Vodolija uz dobro društvo
Foto: Tuzlanski.ba

Za Bika je najbolja zabava ona koja uključuje uređenje bašte, Lav želi dan bez obaveza kako bi se opustio, dok Djevica nastoji na tome da pametno iskoristi svoje vrijeme.

djevojka-kafaOvan se najbolje opušta uz kuvanje

Ovan želi da bude u centru pažnje. Za njega bi bilo najbolje da upiše kurs dizajna ili kuvanja na kome će naučiti da sprema najfinije specijalitete, te tako zadivi sve svoje prijatelje. On će se tako odlično zabaviti, a ujedno i opustiti. Osim toga Ovan bi trebalo da sakuplja kvalitetna vina koja će ispijati sa prijateljima.

Bik se zabavlja dok uređuje baštu

Bik će najviše uživati uređujući svoju baštu. On obožava da bude u prirodi i radi sa biljkama, te je ovo idealna aktivnost za njega. Mirna porodična večera koju Bik pripremi za sve svoje najmilije takođe će ga opustiti, jer on više od svega uživa u hrani, kao i dobrom vinu.

Blizanci žele ludu avanturu

Za Blizance je idealna zabava ona koja uključuje brzinu, avanturu i adrenalin. Zabavni park ili dan provedem na bazenima uz lude tobogane njemu predstavlja pravu zabavu. Osim toga odlazak u pozorište ili na premjeru novog filma će ih oduševiti i odlično zabaviti, pogotovo ako je u dobrom društvu.

Rak voli da posmatra druge ljude. Voli da provodi vrijeme po kafićima, šoping centrima ili plažama, negdje gdje može uživati u tome da ogovara prolaznike. Raku je najvažnije da ima dobar krug prijatelja s kojima može dijeliti sve, a čim to postigne za njega je zabava zagarantovana, jer njemu je to dovoljno.

Dan bez obaveza za Lava je najveća zabava

Lav treba da napravi sve u velikom stilu. On voli da leži pod Suncem i ne želi previše da se opterećuje poslom i drugim problemima. Za njega je svaki dan bez obaveza najzabavniji dan, jer će ga maksimalno iskoristiti kako želi. Lavovi su veliki avanturisti koji vole izazove poput planinarenja.

Djevica želi pametno da iskoristi svoje vrijeme

Djevicu ne privlači pozorište ili koncerti, ona želi svoje slobodno vrijeme da iskoristi u druge svrhe poput dobrotvornog rada. Rado će svoj hobi pretvoriti u zabavu. To je za nju idealno iskorišćeno vrijeme i prava zabava.

Vaga je često neodlučna

Vaga je neodlučan znak. U jednom trenutku želi da bude na velikoj zabavi prepunoj ljudi, a već u drugom želi romantičnu šetku po prirodi. Ovaj znak se teško odlučuje za idealan vid zabave. Ipak, uvijek će uživati u filmskim večerima uz svoje prijatelje.

Za Škorpiju je zabava sve što ima veze s misterijom

Škorpija je uvijek pomalo tajanstvena. Nju će uvijek oduševiti stvari koje imaju veze s istorijom i koje su poput nje malo misteriozne. Zabava za Škorpiju je dobar SF ili horor film, kao i dobro društvo. Osim toga, dobra večera uz kvalitetno vino opustiće Škorpiju.

Sportski događaj i koncert su sve što Strijelcu treba

Strijelac često ima neobične ideje koje njegovi prijatelji ne prihvataju uvijek s oduševljenjem. Odlazak na izložbu nekog avangardnog umjetnika ili koncert alternativne muzike za njega je vrhunac zabavne. Ipak, Strijelac je i veliki ljubitelj sporta pa će odlazak na košarkašku ili rukomentnu utakmicu za njega takođe biti odličan izbor.

Adrenalinsko iskustvo s bliskim ljudima je idealno za Jarca

Jarac voli da se osjeća posebno i zato ne želi da prisustvuje velikim zabavama, već će se radije naći s prijateljima na nekom manjem mjestu. Jarac voli da pripremi dobru večeru za svoje prijatelje, ali i ode na avanturističku vožnju kanuom po divljoj rijeci.

Za Vodoliju je zabava dobro društvo

Vodolija voli da se družiti. Čim je u društvu, on se zabavlja. Voli da priča o sebi i svojim planovima za budućnost. Takođe, Vodolija zna dobro i da sasluša pa će svojim prijateljima rado udijeliti koristan savjet. Njegov smisao za humor oduševiće sve, pa će mu već njegovo društvo biti dovoljno za zabavu.

Ribi je dovoljno more da bi apsolutno uživala

Ribe se stalno žele družiti. One će sve svoje stvari rado podijeliti s drugima pa je krug njihovih prijatelja jako veliki. Obožavaju da jedu plodove mora, izletje koji uključuju plovidbu brodom, izležavanje na plaži i proučavanje istorije koja ih jako zanima.

B92 / Tuzlanski.ba

HTML Online Editor Sample