Eros.ba vam donosi odgovor na pitanje: Zašto se neki parovi seksaju na javnim mjestima?
Foto: Tuzlanski.ba

Iako je seks u javnosti zakonski kažnjiv, praktikuje ga mnogo parova. Postavlja se pitanje: Zašto? Eros.ba vam donosi pet razloga za takvo ponašanje...

01. Neki jednostavno vole da ih gledaju

Većina parova voli da svoje intimne trenutke zadrži za sebe, i ne voli da svoju intimu dijeli sa svima. Međutim postoje i oni parovi koji uživaju u baš suprotnom. Oni vole da ih gledaju i sama pomisao na to da će ih vidjeti i neka treća osoba ih dodatno uzbudi. To naravno ne mogu doživjeti u intimi svoje spavaće sobe, tako da se odlučuju na „seks na javnim mjestima“.

02. Dodatno ih uzbuđuje mogućnost da budu otkriveni

Neke parove uzbuđuje i sama pomisao da bi ih neko mogao vidjeti dok rade nešto „zabranjeno“, kao što je seks u javnosti. Oni znaju da to što rade nije dozvoljeno i to ih dodatno „pali“.

03. Jednostavno – desilo se

Kada se u trenutku napalite, teško je sa partnerom izdržati da dođete do kuće, hotela ... ili nekog drugog prikladnog mjesta za vođenje ljubavi. Nego se užitku prepuštate baš tu... Odaberete neko sakriveno mjesto i to je to. Niste prvi koji su to napravili (a ni posljednji sigurno), samo pazite da ne budete otkriveni.

04. Izbjegavanje rutine u odnosu

Nakon nekog vremena mnogi parovi zapadnu u tzv. kolotečinu vođenja ljubavi (pogotovo ako su u braku). Da bi pobjegli od te rutine odlučuju se za mnoge metode koje bi mogle vratiti strast u postelju. Osim raznih seksualnih pomagala tu je i promjena ustaljene lokacije, a javno mjesto je uvijek sve, samo ne „ustaljena lokacija“

05. Nemamo gdje drugo

Zapravo mnogi parovi i nemaju drugog izbora, nego da se prepuste užitku na javnom mjestu. Da li su u pitanju preljubnici ili mladi parovi, koji ipak to ne bi radili u domu svojih roditelja ili ... jednostavno oni nemaju drugog mjesta za to.