Dekolte kao horoskop: Šta oblik grudi otkriva o seksualnim sklonostima?
Foto: Tuzlanski.ba

"Poput horoskopa, i oblik i veličina grudi mogu dosta toga reći o osobenostima žene kao i o njenim seksualnim sklonostima"

savrsen dekolte

DINJA

Žene s velikim, okruglim grudima poput lubenice često se doživljavaju kao majčinski tipovi, ali, upozorava Lorenconi, to je daleko od istine. Vlasnice ovakvih grudi hedonistice su kad je riječ o hrani i vole kad ih se razmazi i kad im se dive, dok seks vole puno manje.

LIMUN

Muškarci koje žele živahniju partnerku trebali bi izabrati ženu s grudima u obliku limuna koje su podignute i izbočene. Uživaju u seksu, pune su živote i znaju se šaliti na vlastiti račun. Žele uravnotežen život bez puno iznenađenja.

GREJP

Podignute i čvrste grudi takođe nisu dobar znak za dobar seks. Takve žene izgledaju erotično, ali ustvari su stidljive i priproste. Rado će razmaziti partnera, ali ne seksom jer se više vole samo maziti.

NARANDŽA

Čak ni žena s jedrim grudima u obliku sočne, primamljive narandže neće znati rasplamsati strasti u krevetu. Samouvjerena je i zna svoje ciljeve, ali seks je malo zanima. Više je zainteresovana za razgovor i partnerstvo.

TREŠNJA

Žene s malim grudima koje oblikom podsjećaju na trešnje su zabavne, vrlo uzbudljive i inteligentne. Savršene su partnerice kako za svakodnenvi, rutinski život tako i za uzbudljivi i nepredvidljivi odmor. Svoj avanturistički duh unose i u vođenje ljubavi.

KRUŠKA

Vlasnica grudi pomalo nepravilnog oblika voli ljubav u svim svojim oblicima. Zna biti nedosljedna pa istovrmeno može biti vrlo religiozna i sklona preljubu. (Smedia.rs)