Foto: Tuzlanski.ba

Mattelova poznata plavokosa dječja igračka Barbie se vraća u posljednjih nekoliko godina.

Gen Z i Millenials na TikTok-u hvale streaming servis Netflix za dodavanje nostalgičnih Barbie filmova na popis. Dok će film o Barbie uživo sa mnoštvom zvijezda kao što su Margot Robbie, Ryan Gosling i Will Ferrell biti objavljen u julu sljedeće godine. I, svako ko želi da se vrati u svoja sjećanja iz djetinjstva na Barbie i Kena sada može unajmiti ultimativnu Barbie kuću iz snova, piše Daily Star.

Giggster, web stranica koja nudi prostore za iznajmljivanje za filmske stvaraoce, daje obožavateljima priliku da iznajme kultnu kuću sa Barbie tematikom u Santa Monici u Kaliforniji. Zapanjujuća nekretnina prekrivena je namještajem u Barbie stilu kao što su jarko ružičaste sofe, prostirke s narandžastim cvjetnim uzorkom, Barbie daska za surfanje i naljepnice za zidove s cvijećem, prenosi Tuzlanski.ba.

Ali omiljena soba je svijetlo ružičasta glavna spavaća soba koja ima klasičnu prozirnu plastičnu stolicu za jaja iz 2000-ih i plišani krevet sa ljuljaškom za cvijeće iznad nje. Zidovi su svi jarko ružičasti zajedno sa zavjesama, plafonom, tepisima, podovima, francuskim vratima i... pa, shvatili ste suštinu.

Također dolazi s bazenom za blistave Barbie zabave uz bazen i vanjskim košarkaškim prostorom. Tu je bar – pretpostavljamo da Barbie sada može piti jer lutka sada ima 59 godina – i prekrasna kućna teretana za vježbanje aerobika.

Gosti koji vole vodu također mogu iskoristiti pristup plaži kako bi se ponašali poput Barbie surferice kad god požele. Barbie's beach house ima šest spavaćih soba i šest kupatila uz parking za dva automobila i prostor za frizuru i šminku.

Kuća dozvoljava 60 osoba istovremeno na licu mjesta i mora se iznajmiti na minimalno 10 sati. (Tuzlanski.ba)