Utorak, 21. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

SUPPLEMAN širi lanac trgovina u druge gradove, od sada i na atraktivnoj lokaciji u Živinicama

Preuzmite sliku

Popularno

Tuzlanski suplement shop SUPPLEMAN postaje zvanično prvi izvorno tuzlanski lanac trgovina suplemenata i sportske opreme otvorviši svoj drugi po redu objekat u Živinicama na atraktivnoj lokaciji renoviranog drugog sprata OMEGA tržnog centra Živinice.

Sa svojim poslovnicama u Tuzli, Živinicama i pripremama trećeg objekta čije otvaranje nam iz uprave ove kompanije najavljuju da slijedi u još jednom gradu u TK. Time Tuzla po prvi put dobija firmu koja postaje ozbiljan faktor u trgovini dodataka ishrani i sportske opreme na području BiH.

Iz ove kompanije čiji moto glasi “BE YOUR OWN HERO” kažu da njihovom brzom uspjehu su upravo najzaslužniji vjerni klijenti koji su ovu kompaniju prepoznali kao nešto svoje, domaće i lokalno i u tom smislu podržali njihov značajan uspjeh i brz razvoj.

Pored toga što SUPPLEMAN vrijedi za jedini izvorno tuzlasnki suplement shop, također je mjesto gdje možete pronaći isključivo najbolje svjetske brendove i to po najpristupačnijim cijenama.

  • Među uposlenicima ove kompanije nalaze se i Internacionalno Certificirane osobe, savjetnici za dodatke ishrani i suplementaciju što je od izuzetne rijetkosti i od velikog značaja kvalitete usluga koje pruža ova firma. Kvaltitet, sigurnost i zadovoljni kupci su glavni faktor poslovanja ove perspektivne tuzlanske kompanije.

  • Ukoliko do sada niste imali prilku da posjetite SUPPLEMAN u Tuzli lokacija poslovnice nalazi se na adresi Gradska 29, nedaleko od glavne gradske fontane na Trgu slobode.

    SUPPLEMAN – BE YOUR OWN HERO!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje