Član predsjedništva BiH Denis Bećirović ovih dana boravi u Parizu na otvorenju Olimpijskih igara, a uz njega je njegova supruga Mirela.

Foto: Instagram

Denis Bećirović je sinoć prisustvovao svečanom prijemu kojeg je organizirao predsjednik Olimpijskog komiteta Thomas Bach, a prva dama BiH, supruga Denisa Bećirovića zasjala je u odabranoj modnoj kombinaciji.

Mirela se pojavila u Melluso suknji koju je kombinovala sa klasičnom bijelom košuljom i upečatljivom ogrlicom.

Dan poslije, Bećirovići su prisustvovali i svečanom prijemu u Jelisejskoj palači, a i na tom događaju je Mirela pokazala otmjenost u stilu oblačenja.

Klasična tamnoplava haljina uz crvene cipele i torbu pokazala se kao nepogrešiva kombinacija.

Ovo nije prvi put da supruga Denisa Bećirovića plijeni pažnju pojavom zbog čega na društvenim mrežama kupi pozitivne komentare.

"Ovako izgleda jedna dama", "Ovako se predstavlja država", "Napokon klasa, elegancija, znanje i ponašanje koje nas predstavlja u svijetu, a da se ne moramo stidjeti", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ne zna se koliko će se Bećirović i njegova supruga zadržati u Parizu, ali jasno je da ljubitelji mode i dobrog stila jedva čekaju novi dan i novu pojavu Mirele Bećirović koja rame uz rame može stajati uz Pariške dame.