Ovog ljeta, sve postaje ljepše i lakše uz novi sladoled Scoops&Cones koji dolazi u pet različitih okusa koje jednostavno morate da probate.

Italijanski sladoled sa potpisom domaćeg brenda
Foto: Crvena jabuka | Savršeno osvježenje

Svako od nas ima svoje male tajne za savršene ljetnje trenutke, ali u načelu se slažemo u jednom, bilo da se opuštamo na plaži, u parku, uživamo u prijatnoj šetnji po gradu ili provodimo vrijeme uz omiljeni film ili seriju sladoled je savršen saputnik koji donosi osvježenje i provjereno podiže raspoloženje.

Ipak, kada odlučimo da mu se prepustimo često se nađemo pred slatkom dilemom koja glasi – koji sladoled odabrati? Voćni? Čokoladni? Sladoled sa orašastim plodovima ili dodacima poput keksa i finih kremova?

Ovog ljeta, sve postaje ljepše i lakše uz novi sladoled koji možete pronaći u svim Crvena jabuka marketima. U pitanju je Scoops&Cones koji dolazi u pet različitih okusa koje jednostavno morate da probate. Pa hajde da vidimo o čemu je riječ.

Svega pet sastojaka, za beskrajno uživanje

Sjećate li se trenutaka djetinjstva u kojima smo se radovali pravom domaćem sladoledu? Imamo dobru vijest! Među Scoops&Cones sladoledima vas očekuju i oni sa “Pure Nature” sastavom koji uključuje svega pet prirodnih sastojaka, pri čemu ne sadrže gluten, aditive i vještačke boje i arome.

U pitanju su Crema italiana, koja će vas upoznati sa rashlađenom verzijom jedne od omiljenih italijanskih poslastica i osvojiti nježno - slatkim notama, kao i raskošni Pistachio koji uživanje u kremu od pistacije podiže na potpuno novi nivo. Potražite ih i prepustite se užitku u sladoledu koji se priprema baš onako kako su to nekada sa puno ljubavi i pažnje, činile naše mame i bake.

Da li je to sve?

Naravno da ne. Scoops&Cones donosi još ukusa koji predstavljaju jedinstvenu harmoniju pažljivo odabranih sastojaka i garantuju pravi ljetnji doživljaj.

Speculoos Biscuit će vam otkriti poseban spoj karamele i cimeta koje dopunjuju komadići Speculoos keksa, što ga čini jedinstvenim među drugim sladoledima na tržištu. Stvoren je za one koji preferiraju klasike u modernom izdanju pa ga možemo nazvati i rimejkom najljepših trenutaka.

Pošto govorimo o neodoljivim kombinacijama, moramo da pomenemo i Blueberry Cheesecake, koji mnogima omiljeni kolač predstavlja u rashlađenoj verziji sa komadićima biskvita i osvježavajućim prelivom od borovnice – jednostavno, pravi izbor kada poželimo da se osvježimo sa stilom. Ne smijemo zaboraviti ni čokoladu, koju ponosno predstavlja Choco Brownie u zavodljivom spoju kakao kolača i kakao praha – pa će oni koji ne mogu da zamisle dan bez čokoladnih nota u njemu iznova pronaći razloge da je zavole još više.

Do sada ste sigurno i sami poželjeli da potražite svoj Scoops&Cones. Zato toplo preporučujemo da se savršeno rashladite i zasladite uz svoj novi omiljeni sladoled koji vas čeka u Crvena jabuka marketima. I naravno, nemojte zaboraviti da podijelite utiske.