Nakon nekoliko uspješnih projekata, INPROZ Group d.o.o. Tuzla najavljuje završetak započetih i početak novi projekata, gradnju novog stambeno-poslovnog objekta u Tuzli, te apartmana u Hrvatskoj.

Objekat SPO Musique gradit će se u naselju Džindić mahala u neposrednoj blizini Panonskih jezera (iznad Muzičke škole), u pitanju je moderna stambeno poslovna zgrada. Poslovni prostori će se nalaziti na nivou suterena dok će stambene jedinice biti smještene u prizemlju i na višim etažama.

Objekat čija gradnja uskoro počinje će se sastoji od podzemne garaže, suterena, prizemlja i četiri sprata.

U objektu je projektovano zajedničko stepenište i požarno stepenište sa glavnim ulazom u suterenu.

Glavni ulaz je sa prednje strane objekta i orijentisan je prema ulici, a poslovni prostori posjeduju zasebne ulaze.

Projektovano je ukupno 34 stambenih jedinica.

Stanovi na ovim etažama su četverosobni, trosobni, dvosobni, i garsonjere.

Apartmani u Sreseru 

Stambena zgrada u Sreseru je prvi poduhvat INPROZ grupacije izvan granica Bosne i Hercegovine, a sadržavat će osam apartmanskih jedinica, od 35 do 65 kvadrata a nalaze se svega 100 metara od mora.

Nosivu konstrukciju građevine čine temeljna ploča, zidani zidovi te armiranobetonske ploče i grede..

Vanjski zidovi i stropne konstrukcije udovoljavaju zahtjevima zaštite od buke. Vanjski otvori su ostakljeni termoizolirajućim staklom, što zadovoljava zvučnu zaštitu.

Pored navedenih projekata čija gradnja bi trebala početi uskoro, u toku je gradnja poslovnog objekta "SALT" u centru Tuzle:

– Ovim putem želimo informisati vjerne kupce, klijente, poslovne partnere i sugrađane da INPROZ Group d.o.o. Tuzla nastavlja sa trendom gradnje i realizacije novih projekata. Zvanično možemo najaviti i početak radova na novim stambeno poslovnim objektima kako u Tuzli tako i van granica BiH, tačnije u Hrvatskoj u mjestu Sreser. Pored navedenog, projekti čija gradnja je u toku odvijaju se po predviđenom planu i dinamici, za Tuzlanski.ba istakao je Nino Džambić, direktor kompanije INPROZ group iz Tuzle.

Podsjećamo, do sada su uspješno realizirani projekti izgradnje savremenih objekata SPO „Square“ na Trgu Slobode, SPO “Atik mahala”, poslovni objekat na mjestu nekadašnjeg Kina Mladost te posljdenji SO Slatinska.

Kontakt podaci:

Telefon: (+387) 61 729-325

E-mail: [email protected]

Web portal: inprozgroup.ba