Djeco i roditelji spremite se: Frozen i Star Wars stižu u vaš grad
Foto: Tuzlanski.ba

Najmlađe očekuju zabavni sadržaji poput memory igrica, plesa sa snježnim kuglama, face paintinga te mnoštva iznenađenja uz prigodne poklone.

Zahvaljujući loyalty programu najpopularniji Disneyevi junaci filmova Frozen i Star Wars već ovog vikenda prošetat će Konzumovim prodavnicama, a tokom mjecec dana u 7 bh. gradova najmlađe očekuju zabavni sadržaji poput memory igrica, plesa sa snježnim kuglama, face paintinga te mnoštva iznenađenja uz prigodne poklone.

''U narednih mjesec dana kupci imaju priliku osjetiti praznično raspoloženje i euforiju ledenog kraljevstva i zvjezdane galaksije u našim prodavnicama. Sigurni smo da će djeca beskrajno uživati u otkrivanju magičnih svjetova koja nam donose ova dva filmska ostvarenja, a ovo je prilika i za vrijedne poklone i nagrade. Djeca se u trenu mogu pretvoriti u princezu Annu ili Elsu, dok će drugi uživati u isprobavanju svjetlosnih mačeva i igricama koje ih vode u istraživanje fantastičnog svemira i tamnih planeta.'' – istakla je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Tu je i ples sa snježnim kuglama, a kugla ne smije pasti na pod. Ko uspije održati loptu što duže, odnosi pobjedu i vrijedne nagrade. Ukoliko pak želite igrati Star Walla avion mora pogoditi cilj, a što ih više ubacite u metu, bliže ste pobjedi. Igra pogađanja podjednako će oduševiti i djevojčice i dječake. Pomoću stickera morate pogoditi koji ste heroj, a vaš protivnik ne smije koristiti riječi za pojašnjenje.

Disneyeva avantura na put kreće već ovog vikenda 10. i 11. septembra kada će obradovati sve mališane u Tuzli, a nakon toga čarolija stiže i u druge gradove BiH:

17 i 18.09. Mostar
24. i 25.09. Banja Luka
01. i 02.10. Sarajevo
08. i 09.10. Čitluk
15.10. Maglaj
16.10. Žepče

Ukoliko uz sve to sakupljate žigove i naljepnice koje vam donose figurice i vode do super igračaka, doživljaj će biti potpun. Ukoliko pak ne, svejedno ćete se dobro zabaviti i osjetiti magiju epske fantazije ratova zvijezda i sjajne princeze koja ima moć zalediti cijeli svijet.