Na Tiktok profilu majka četvoro djece podijelila je video sa proslave rođendana svoje kćerke zbog kojeg je naišla na brojne komentare osude.

Video s rođendanske proslave djeteta izazvao brojne kritike na račun majke
Foto: TikTok | Djevojčica slavila 11. rođendan

Cecily Bauchmann je majka četvoro djece, a na Tiktok profilu broji oko dva miliona pratitelja. Njen sadržaj se bazira na snimanju svakodnevnice sa porodicom, a s takvom namjerom je objavila video sa proslave rođendana svoje kćerke.

Video je naišao na brojne osude i loše komentare, veliki broj korisnika je "repostao" video u znaku osude. Naime, njena kćerka je proslavljala svoj 11. rođendan, a nakon gašenja svijeće mlađa sestra je počela plakati jer je i ona željela isto. Majka je svaki put iznova palila svijeću i tako su se svo četvoro djece izredali i gasili svijeće na torti. 

@a.shleycollins Even my 6 year old understands how it works - why wouldnt you teach them to respect their siblings special moment? #glasschild #cecilybauchmann #familyvloggers #spoiledbrat #fypシ゚viral ♬ vibey birds of a feather - Jordan Greenwald

Postupak majke zasmetao je mnogima, jer smatraju da je djevojčica trebala da se osjeća posebnom na svoj rođendan.

"Moji roditelji su ovo uradili i mrzila sam ih zbog toga", "'Ne nije ti rođendan', to je sve što treba da kažu djeci", "Djecu treba naučiti da ne mogu uvijek biti u centru pažnje i da ne može sve biti po njihovom", "Djevojčica izgleda tako tužno", samo su neki od komentara.