Foto: Tuzlanski.ba

Unutar bogate ponude ove nove atrakcije, u Legoland vodenom parku će svaki posjetitelj pronaći svoj kutak, a kako je park opskrbljen i restoranima, cjelodnevna zabava za cijelu porodicu je zagarantovana.

Legoland vodeni park će se otvoriti krajem maja, odnosno 28.05. ove godine, a odmah na ulazu u park pažnju posjetitelja će privući Lego River Adventure, rijeka koja teče kroz veći dio vodenog parka i po kojoj se posjetitelji mogu 'voziti' pomoću prilagodljivih splavova.

Gosti će imati priliku koristiti velike, mekane, lebdeće lego kocke koje će im pomoći u izgradnji vlastitih splavova. Vožnja rijekom ide kroz sugestivnu špilju s podmorskom tematikom te područja u kojem će se nalaziti stotinjak italijanskih spomenika izrađenih od lego kocki, poput milanske katedrale do Koloseuma u Rimu, kule u Pisi i ostalih.

Legoland Water Park Gardaland imat će toliko atrakcija da će svi posjetitelji biti oduševljeni, bili oni mladi ili stari - rekao je Luca Marigo, direktor prodaje i marketinga firme Gardaland i dodao da će tematska područja imati puno šarenih tobogana za djecu i mlade svih dobnih skupina, kao i kreativno područje u kojem će djeca moći igrati i graditi s lego kockama, bazeni će biti opremljeni ležaljkama i velikim sjenicama na kojima se porodica može opustiti.

Beach Party je pak neodoljiva atrakcija s igralištima i raznobojnim toboganima, idealno je mjesto za zabavu djece jer sadrži vodene topove koji ispaljuju vodu u svim smjerovima, a nad kulom će biti postavljena divovska kanta vode koja će s vremena na vrijeme zaliti ljude u bazenu.

Zabava je zagarantovana i na toboganima Jungle Adventure tako da će svako sigurno pronaći tobogan koji mu odgovara.

Na kraju, atrakcija Pirate Bay, sa svojim velikim bazenom, idealno je mjesto za cijelu porodicu koja želi uživati u kupanju, hlađenju ili se samo želi opuštati. Ulaz u bazen je postupan tako da i mlađa djeca mogu pristupiti vodi i zabaviti se igrajući se s lego kockama dok ne osvoje gusarsku tvrđavu.

Tu je i Legoland Shop gdje svi ljubitelji LEGO kocki mogu kupiti svoje omiljene igračke i nastaviti uživati ​​u njima i kod kuće

Za ovaj park, Gardaland je zaposlio više od 50 profesionalaca kako bi upravljali vodenim parkom. Također, angažirali su i oko 40 spasilaca koji će nadzirati područja ili atrakcije te nadgledati i pomagati kupačima kako bi im se zajamčila sigurnost. (24sata.hr)