Romantika u Kalesiji: Da li više voli djevojku ili automobil?
Foto: Tuzlanski.ba

Građani širom BiH, bez obzira na godine, po svemu sudeći ne ustručavaju se da svome partneru pokažu koliko ga vole. Svjedoci smo sve većeg broja neobičnih, romantičnih i domišljatih vjeridbi, građani na nesvakidašnje načine svojim partnerima čestitaju godišnjicu veze, odnosno braka.

Ipak, fotografija koja je “prošetala” društvenim mrežama pokazala je i to da se pojedini muškarci ne ustručavaju čak ni toga da na automobilu napišu ime svoje djevojke.

Na Facebook stranici “Uživo sa balkanskih ulica” podijeljena je fotografija koja je zabilježena u Kalesiji – na automobilu “audi” velikim slovima ispisano je ime Adelisa s jedne strane, a s druge Džemo.

Iako se često vodi polemila oko toga da li muškarci više vole automobile ili djevojke, ovaj muškarac je riješio dilemu – ljubav je jednaka.

Komentari ispod fotografije su se redali jedan za drugim, od onih šaljivih do onih podrugljivih.

Objavu je, po svemu sudeći, komentarisala i djevojka čije ime je ispisano na “audiju”.

"Nije bitno gdje piše već čije ime piše. Možete pisati šta hoćete, ali mi uživamo u našem “kršu” s’ naših leđa dok drugi uživaju u luksuzu sa tatinih i maminih leđa. Hvala za objavu, heh iznenadila sam se", piše.