Mladenka podijelila svoju priču: 'Napila sam se na svom vjenčanju, do 18 h sam već bila mortus'
Foto: Tuzlanski.ba

Većina mladenki žele pamtiti svaki detalj svog posebnog dana, no jedna je nedavno ispričala kako se na dan svog vjenčanja tako napila da je do 18 sati već bila 'mortus' i nije znala šta govori, niti se čega sjeća.

TikTok korisnica Kayleigh u svom je videu držeći čašu šampanjca demonstrirala kako je sve pošlo po zlu, dok u vjenčanici govori: "Popiti ću samo jednu, ne želim biti pijana na svojoj svadbi..."

Vjenčanje je mnogima dan iz snova i za njega se pripremaju mjesecima, ako ne i godinama. Upravo stoga mnogi će u današnje, moderno vrijeme društvenih mreža, objaviti s guštom i pohvaliti se za ama baš svaki detalj. A ne bi trebali. Ipak, nije popila samo jednu, a novi  je suprug za vrijeme njihovog prvog plesa kao bračnog para morao pridržavati da ne padne, prenosi The Sun.

Nakon nekoliko je čaša šampanjaca je, kaže, čak i zaplesala bosa, a mladoženju njeno ponašanje nije oduševilo.. Njezin je video sakupio preko dva milijuna pregleda, a većinu je oduševila njena iskrenost.

"Meni to zvuči kao skroz dobro vjenčanje! ", napisao je jedan pratitelj, no bilo je i onih koji se nisu s njim složili.

"Bilo bi mi žao da mi se to dogodilo na mom vjenčanju jer mi je svaka sekunda bila dragocjena - podijelila je jedna žena. - Meni bi bilo neugodno", dodala je druga.

@kayleigh_in_real_lifeAnswer im_siowei #MyBrawlSuper #ImTheMainCharacter #spotifywrapped #mostviralvideo #fypシ #BIGASYOOX #viral #viralvideo #wedding #fyp #fy #drunk

♬ original sound - Kayleigh C