Foto: Tuzlanski.ba

Nekoliko prijatelja iz Middlesbrougha za vikend se okupilo na jednom od onih druženja za koja se zaklinješ da ćeš 'popiti samo jedno'. Pivo, naravno. No, kako to i obično biva, to 'jedno pivo' je bilo daleko od - jednog piva. Već sljedeće jutro prijatelji su bili na Tajlandu. Mahmurni. 

Phillip Boyle (33) u petak je pozvao prijatelje na pivo kako bi se svi opustili nakon naporne sedmice. No, jedna se piva pretvorila u njih bezbroj, a u jedan sat nakon ponoći Boyle i Jamie Blyth odlučili su poći kući. Na putu su popili još nekoliko pića.

Nunthorpe - Phillip Boyle.jpg- Par sati kasnije Jamie me upitao imam li kod sebe pasoš. Jer, ako ju imam, možemo odmah odletjeti na Tajland, objasnio je Boyle za Gazette.

- Prvo sam mislio da se šali, no onda me podsjetio da je tamo nekoliko naših prijatelja. Bila je to 'last minute' loša ideja koja se odjednom pretvorila u jako dobru ideju, rekao je Boyle još pod dojmom putovanja.

LadventurePokupili su bokserice i kratke majice, ugurali ih u plastične vrećice i s aerodroma u Manchesteru poletjeli u smjeru Tajlanda. Let je trajao punih 14 sati s jednim presjedanjem u Dubaiju.

S obzirom da se klin izbija klinom, momci su na Tajlandu nastavili s konzumacijom alkohola i kupanjem u bazenu, baš poput ekipe iz 'Mamurluk' filmova. Nasreću, nitko se nije probudio s tigrom u kupatilu, prenosi 24sata.hr.

(Tuzlanski.ba)