Dok je mlada koračala prema oltaru, mladoženja tipkao po mobitelu
Foto: Tuzlanski.ba

 Na mnoštvo videozapisa raširenih po društvenim mrežama često gledamo reakcije mladoženja (suzne oči pune ljubavi) na njihove prekrasne zaručnice koje koračaju ka oltaru – pa se podrazumijeva da su vjenčanja uistinu slavlja ljubavi.

Nažalost, isto se ne može reći za jedan par koji se vjenčao prije četiri godine. U nedavno podijeljenom videu na TikToku, kreatorica digitalnih sadržaja Taylor Loren objavila je videozapis s dana svog vjenčanja. Video prikazuje njenog supruga s natpisom: “Prije četiri godine prošetala sam prolazom do oltara kako bih se udala za ljubav svog života. To je bio jedan od najvažnijih i najemotivnijih trenutaka u našem životu. A moj suprug učinio je najromantičniju stvar...“ nakon čega se mladoženja prestaje smiješiti i „provjerio je svoj prokleti telefon.“

Video je odmah postao popularan.  U Loreninu videu njen suprug Russell objasnio je zašto provjerava svoj telefon. Razlog: "jer kriptovaluta nikad ne spava.“!

Umjesto da gleda kako ljubav njegovog života šeće prolazom, ovaj je mladoženja zaključio da mora provjeriti tržište. Postavlja se pitanje: ako ne može obratiti pažnju na tebe u jednom od najvažnijih dana vašeg života, hoće li obratiti pažnju na tebe u vašem braku?  Svaka bi se supruga trebala osjećati važnom i ne bi se trebala natjecati s mobitelom. Baterija supruge nikada se neće isprazniti. Kad završi s listanjem Twittera i gledanjem videozapisa na YouTubeu, supruga će i dalje biti tamo.

Prošle su četiri godine otkako su se Taylor i Russell vjenčali, a čini se da se dobro nasmijala cijeloj muci koja je postala popularna na Internetu. Dok su njihova sreća i uspješan brak danas i dalje sjajni, priča ne završava baš tako dobro za svakoga. (Miss7.hr)