Ništa se ne može uporediti s jakom sestrinskom vezom ali biste li izlazili s istom osobom kao i vaša sestra?

Jednojajčane blizanke se podvrgnule istim plastičnim operacijama i odlučile dijeliti istog momka
Foto: Youtube

Takav je slučaj s Annom i Lucy DeCinque, koje su poznate kao ‘najidentičnije blizanke’ na svijetu. Ove crnokose ljepotice iz Pertha u Australiji već dugo impresioniraju ljude svojim nerazdvojnim životima, od zajedničkog odlaska na WC i objedovanja do dijeljenja istog zaručnika, piše The Sun

Osim što dijele isti krevet sa svojim partnerom Benom, Anna i Lucy su prošle iste plastične operacije kako bi održale što sličniji izgled. Njihova veza je toliko jaka da je jednom prilikom, kad je Anna imala zakazan termin kod zubara za vađenje bolnog zuba, Lucy odlučila proći kroz isti postupak iako su njezini zubi bili potpuno zdravi.

Lucy je objasnila: ‘Nećemo biti sretne ako nismo identične ili ne radimo stvari istovremeno’. 

Kada je riječ o ljubavi i romantici, blizanke koje čak važu svoje obroke kako bi imale identične porcije - dijele Bena.

‘Dijeljenje dečka za nas znači da ćemo uvijek biti zajedno’, rekle su. 

Blizanke, koje su svog zaručnika upoznale prije više od deset godina, ispričale su da su pokušale izlaziti s različitim dečkima, ali to jednostavno nije funkcionisalo.. Kažu i da među njima nema ljubomore - čak ni kada Ben poljubi drugu sestru odmah nakon što se mazio s jednom od njih.

Ovaj nevjerovatan duo, koji se zajedno i tušira, otkriva da da su se suočile s najizazovnijim zadatkom dosad - pokušajem da zatrudne istovremeno.

Rekle su: ‘Želimo sve zajedno doživjeti. Ne možemo živjeti jedna bez druge. Na kraju dana, to je način na koji odlučujemo živjeti svoj život i tako smo sretne. Bit ćemo tu jedna za drugu. Nastojale zatrudnjeti što prije. Sve dok je dijete sretno i zdravo, to je jedino što je važno’.