Jedna žena se požalila na Redditu da je ostala zgranuta nakon što je njezina prijateljica napravila "katastrofalnu" pogrešku pri imenovanju svog djeteta.

Mislila da dolazi iz grčke mitologije: Željela je nazvati dijete po spolno prenosivoj bolesti
Foto: pixabay

Prilikom biranja imena za svoje dijete, roditelji se često znaju naći na "sto muka", a često pokušavaju biti i što originalniji. Iz tih razloga ponekad ne provjere pravo značenje imena koje su namijenili za svoje dijete što može dovesti do raznih neugodnih situacija.

Tako se jedna žena požalila na Redditu da je ostala zgranuta nakon što je njezina prijateljica napravila "katastrofalnu" pogrešku pri imenovanju svog djeteta, piše Mirror.

Kako je objasnila, njezina prijateljica bila je u petom mjesecu trudnoće te je počela je razmišljati o imenu za svoju prvorođenu kćer.

Okupila je svoje prijatelje jer je željela čuti njihova mišljenja o imenima koja su se našla na užem popisu.

"Kad smo se okupili, prijateljica je odlučila reći svoje najnovije omiljeno ime. Klamidija. Prije nego što sam se uspjela oporaviti od šoka, počela je pričati kako joj se, otkako smo u srednjoj školi morali čitati Odiseju, to ime uvijek sviđalo u grčkoj mitologiji", ispričala je korisnica Reddita.