Trump se ponovo obratio Amerikancima: Samo je Bog spriječio da se ne dogodi nezamislivo
Foto: X.com

Trump se svojim simpatizerima obratio putem društvene mreže Truth Social iskazujući zahvalnost za one koji brinu o njegovom trenutnom stanju. 

"Samo je Bog spriječio da se dogodi nezamislivo. Nećemo se bojati već ćemo umjesto toga ostati otporni u našoj vjeri i prkosni pred licem Zla. Naša ljubav ide prema ostalim žrtvama i njihovim porodicama. Molimo se za oporavak ranjenih, a u srcima čuvamo uspomenu na našeg ubijenog građanina", rekao je Trump.

Kazao je kako je ovo pokazatelj da je potrebna ujedinjenost naroda Amerike više nego ikada ranije. .

"U ovom trenutku važnije je nego ikad da budemo ujedinjeni i da pokažemo svoj pravi karakter kao Amerikanci te da ostanemo snažni i odlučni i ne dozvolimo zlu da pobijedi. Zaista volim našu zemlju, volim vas sve i radujem se razgovoru s vama u Wisconsinu tokom naredne sedmice", riječi su Trumpa.

Vezani članak Atentator prije napada na Trumpa objavio video: "Mrzim republikance" Vezani članak Objavljen najjasniji snimak trenutka kada napadač nišani Trumpa Vezani članak Ovo je 20-godišnjak koji je pokušao ubiti Trumpa Vezani članak Napadač na Trumpa pucao sa 125 metara daljine, pojavio se snimak iz drugog ugla Vezani članak Biden nakon napada na Trumpa: Zahvalan sam da je dobro, molim se za njega i njegovu porodicu