Nakon 37 godina ponovo su zajedno: Pogledajte dirljiv susret sestre i brata (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Jedna topla porodična priča nedavno je dirnula srca mnogih Amerikanaca.

robert-cindy-youtube

Cindy Murray i Robert Williamson, sestra su i brat iz Denvera, čiji su ponovni susret nakon 37 godina razdvojenosti zabilježile kamere abc10newsa.

Njihovi roditelji razveli su se sedamdesetih godina prošlog stoljeća nakon čega se Cindy odselila s majkom, dok je Robert ostao živjeti s tatom.

Iako je godinama pokušavala doći do brata, Cindy to nikako nije polazilo za rukom, a s obzirom da je uzela majčino djevojačko prezime, i njenom je bratu bilo teško pronaći sestru.

Kad je shvatila da je njena potraga postala besmislena, Cindy je nakon 37 godina kontaktirala oca koji joj je rekao da Robert radi u Američkoj mornarici, baš poput nje, i to čak u bazi koja je od njene udaljena samo nekoliko kilometara. Svojoj je kolegici dala podatke o bratu, a ona ga je u bazi zaposlenih pronašla već nakon 15 minuta.

Sada će oboje nastojati provoditi što više vremena zajedno kako bi vratili izgubljene godine, a nakon ponovnog susreta i Cindy i Robert rekli su da im je to bio najemotivniji trenutak u životu (Index.hr)