Loft Terrace Bar je novo omiljeno mjesto u gradu soli, a svakog četvrtka traži se mjesto više za užitak uz savršene gurmanske specijalitete i bajkovit zalazak sunca. 

Proteklog četvrtka upriličen je "Tuzlanski sunset BBQ" u novootvorenom objektu i prvom rooftopu u našem gradu koji se nalazi na devetom spratu Hotela Tehnograd.

Za odličnu ljetnu noć pobrinula se Mesna industrija Menprom skupa sa Tuzlanskim pilsnerom, a ovaj spoj se pokazao kao dobitna kombinacija za idealan izlazak sa društvom ili dragom osobom.

"Mesne delikatese sa roštilja, omiljene pljeskavice, ćevapi, kobasice uz najbolje tuzlansko pivo, super društvo i muziku, sretni smo da u našem gradu možemo prisustvovati ovako prijatnim i ugodnim noćima" jedan je od komentara prisutnih koji su već ovog četvrtka najavili svoj ponovni dolazak na isto mjesto ali ovaj put sa novim društvom.

Obzirom na sve veći broj onih koji su zainteresovani za ovakav tip izlaska i ovog četvrtka će biti upriličena "Tuzlanski sunset BBQ" reprizna noć.

Loft Terrace Bar u saradnji sa Menpromom i Tuzlanskim pilsnerom vas pozivaju da i ovaj četvrtak 14. Jula od 19:00h budete dio najljepše ljetne noći na sada već čuvenom devetom spratu.

Da i ovo veče kao prethodni četvrtak bude raspjevano pobrinut će se Nebojša Pajić.

Rezervišite svoje mjesto na vrijeme - Kontakt za rezervacije 062 00 11 10.