Foto: Tuzlanski.ba

Na prostoru nekadašnje Špiritane 2016. godine otvoren je Bingo City Centar, jedan od najmodernijih shopping centara u Bosni i Hercegovini.

Bingo City Centar Tuzla uskoro slavi svoj 5. rođendan a iznenađenja i novosti koje nam dolaze iz centra ne prestaju.

Mnogi Tuzlaci znaju da se na mjestu današnjeg BCC-a nalazila i Fabrika kvasca Kvin, što je upravo i naziv za restoran čije se otvorenje uskoro očekuje a cilj mu je u potpunostii obogatiti gastronomsku ponudu u zapadnom dijelu grada, piše Tuzlanski.ba.

I sam koncept i enterijer Restorana Kvin baziran je na industrijskom stilu koji se nije pojavio kao reakcija na druge estetske trendove, već se razvijao s vremenom, počevši još krajem 60-tih godina, pokušavajući odgovoriti na konkretne potrebe društva. Ovaj autentični stil  dodaje šarm svakom detalju.

Prijatan ambijent, ljubazno osoblje, izvsrna gastronomska ponuda privući će svakoga ko traga za ugodnim prostorom, bilo da se radi o neobaveznom druženju ili poslovnom sastanku.

Ispred kompanije Barista d.o.o. koji su potpisani kao investitori novog restorana, najavljeni su i novi zanimljivi projekti u gradu soli a jedan od prvih Wintorius postao je prepoznatljiv i u široj regiji.

O tačnom terminu otvaranja restorana, javnost će biti naknadno informisana.