Jedna osoba preminula na Panonskom jezeru?
Foto: Tuzlanski.ba

Danas na kompleksu Panonskih jezera jedna osoba preminula.

\"panonskoPrema dostupnim informacijama kojima raspolaže Tuzlanski.ba danas je na kompleksu Panonskih jezera u Tuzli jedna osoba preminula.

Smrt najvjerovatnije nije nastala utapanjem, nego je u pitanju prirodna smrt. Identitet osobe za sada još uvijek nije poznat ali po raspoloživim informacijama radi se o ženskoj osobi između 65-70 godina, incijala R.F. iz Tuzle koju su ambulantna kola Hitne pomoći odvezla sa Panonskih jezera, a po posljednjim informacijama i pored ukazane hitne medicinske pomoći, osoba je preminula. Osobi je naglo pozlilo na mjestu kod Vrba na prvom Panonskom jezeru.

Cijeli slučaj prijavljen je pripadnicima MUP-a TK koji ispituju događaj, uskoro bi trebali saznati više informacije o ovom slučaju.

Od početka sezone sa Panonskih jezera smo vas izvještavali samo o lijepim stvarima kao što su oboreni rekordi u posjećenosti, temperatura vode, brojne zabave i događaji koji su se do sada održavali, kao i fotografije posjetitelja kako uživaju u kupanju ili sunčanju.

Ovim putem želimo upozoriti sve naše sugrađane kao i posjetitelje koji dolaze iz drugih BH gradova na Panonska jezera,da ne borave dugo na velikim vrućinama ali i da se pretjerano ne izlažu suncu. Upozorenje se posebno odnosi na starije osobe sa izraženim zdravstvenim problemima.

Kontaktirali smo službu Hitne medicinske pomoći iz koje su nam saopštili da će se više detalja o ovom nemilom događaju znati sutra ujutro. 

Ispred redakcije Tuzlanski.ba porodici preminule sugrađanke upućujemo iskreno saučešće.

Tuzlasnki.ba