Foto: Tuzlanski.ba

Ako želite biti potpuno sigurni da ste uklonili sve potencijalne mikrobe nakon boravka vani, stručnjaci preporučuju primjenu dezinfekcije na odjeći. 

Obzirom da se korona virus zadržava na svim odjevnim predmetima i tkaninama jedini provjeren i učinkovit način dezinfekcije je Hemijsko čisćenje (odjevnih predmeta, posteljina, peškira, nadmadraca i sl.).

Klasično čisćenje ne ubija bakterije u potpunosti, dok je hemijsko provjeren recept uklanjanja i najmanjih mikroba.

Naročito ukoliko u kući imate bebe, malu djecu i kućne ljubimce ne preporučuje se blizak dodir sa hemikalijama. Metodom hemijskog čisćenja (dezinfekcija) potpuno se uništavaju mikroorganizmi, te time sprječava i najmanja mogućnost širenja zaraze virusom.

Procesom hemijskog čišćenja dobijate trostruko zaštitno djelovanje, te se potpuno uništavaju bakterije, virusi i gljivice.

Vezano | Hemijska čistionica STIL Tuzla: Visoki kvalitet pranja i peglanja odjeće (FOTO)

Usluge koje se vrše u Hemijskoj čistioni "Stil" su: Profesionalno pranje odjeće od svih vrsta tekstila, kože i krzna, hemijsko čišćenje, bojenje tekstila, profesionalno peglanje, dezinfekcija, zaštita od moljaca.

U radu se koriste najsavremenija sredstva a cjelokupni sistem odlikuje se visokom kvalitetom pranja i peglanja odjeće uz maksimalno produženje vijeka trajanja same odjeće i minimalan uticaj na okoliš.

Hemijska čistiona STIL Tuzla |  A. Herljevića 14. Slatina

Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak: 07:00 - 18:00 sati

Kontakt: +387 35 280 465, Mail: [email protected], Web: www.stil-tz.comFacebook Ovdje.

Dugogodišnje iskustvo i stručnost, garancija je odlične usluge, Dobrodošli!