Akcija UG "Prijatelji FK Sloboda": Tata i sin, zajedno za isti tim, kupi jednu osvoji još jednu sezonsku ulaznicu za utakmice FK Sloboda
Foto: Tuzlanski.ba

Udruženje građana "Prijatelji FK Sloboda" organizuje uličnu prodaju sezonskih ulaznica za domaće utakmice FK Sloboda.

Svi navijači, simpatizeri, ljubitelji fudbala u Tuzli i prijatelji kluba koji kupe sezonsku ulaznicu po cijeni od 50 KM na štandu UG "Prijatelji FK Sloboda" koji će biti postavljen u subotu 4. jula tuzlanskom Korzou u perodu od 10:30 do 13:30 sati učestvuju u nagradnoj igri za osvajanje još jedne gratis sezonske ulaznice koju mogu da nekome poklone (strogo zabranjena prodaja).

Ulična akcija prodaje sezonskih ulaznica za domaće utakmice u organizaciji UG "Prijatleji FK Sloboda" biće održana u istim terminima i u petak 10. jula kod Ismeta i Meše kao i u subotu 18. jula na Trgu slobode u Tuzli.

Imena tri sretna dobitnika koja će uz kupljenu sezonsku ulaznicu osvojiti još jednu gratis biće objavljena u nedjelju 19. jula putem sredstava informisanja.

sezonske_15-16_za_posebnu_sekcijuPodsjećamo, sezonska ulaznica važi za sve prvenstvene utakmice FK Sloboda koje će se u sezoni 2015/2016 igrati na stadionu Tušanj. Sezonska ulaznica nije važeća utakmice Kup-a Bosne i Hercegovine.

S obzirom da je Upravni odbor FK Sloboda nedavno donio odluku o povećanju cijena ulaznica za utakmice FK Sloboda (Zapad 10 KM i Sjever 7 KM) smatramo da svi oni koji kupe sezonsku ulaznicu po jedinstvenoj cijeni od 50 KM u prilici su uštedjeti na današnjem vremenu značajna finansijska sredstva“ – navode iz UG "Prijatelji FK Sloboda".

FK Sloboda će u predstojećoj sezoni na stadionu Tušanj odigrati ukupno 15 prvenstvenih mečeva, ukoliko bi svaki puta kupili pojedinačnu ulaznicu za zapadnu tribinu to bi vas koštalo 150 KM dakle radi se o uštedi od 100 KM.

Kupovinom sezonske ulaznice gledanje jedne utakmice Slobode će vas koštati 3,33 KM. (Ovaj članak je dozvoljeno preuzeti i objaviti u drugim medijima - Tuzlanski.ba)