Ponedjeljak, 4. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žena umjesto vitamina slučajno progutala slušalicu, evo šta su joj doktori rekli

Preuzmite sliku

Popularno

Amerikanka Tanna Barker (52) razgovarala je s prijateljicom i u jednom trenutku shvatila da mora popiti svoje vitamine.

U jednoj ruci je držala Apple AirPod slušalicu, a bila je toliko zadubljena u razgovor s prijateljicom da je umjesto vitamina progutala slušalicu, piše Unilad.

“Jutros mi se dogodila situacija s kojom se još uvijek nisam izborila. Bila sam u šetnji i naletjela sam na svoju prijateljicu”, rekla je žena u svom TikTok videu. Svoju grešku je shvatila nekoliko sekundi kasnije s obzirom na to da je slušalicu progutala zajedno s vodom.

@tannasellsutah 🤯OH MY GOOOOOOOSH!!!! You have to watch this! So embarrassing!!! #istillcantbelieveit #whatinthelivingheck #thistooshallpass #whatthe #iamshook #getoutofmybelly ♬ original sound – IamNanaTanna

” U ruci su mi bile i pilule, a progutala sam svoj AirPod”, izjadala se žena svojim pratiteljima.

Počela je paničariti i zvala je bolnicu kako bi joj rekli što treba raditi. Doktori su joj objasnili da joj ne preostaje ništa drugo osim da pričeka da slušalica prirodno izađe iz organizma.

“Slažem se s onim što su predložili. Ne znam je li neko to ikada napravio. Sramota. Ali, napravila sam to, pa ćemo vidjeti šta će se dogoditi. Poslušat ću savjete profesionalaca. Postoji bonus, još uvijek imam svoj pravi AirPod“, rekla je žena, prenosi net.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,