"Must be a Jameson" jer čekaju nas dva dana vrhunske zabave, poručuju organizatori ovogodišnjeg Jameson Freedom Vibes-a.

Petak 26. i  subota 27. juli, na posebno uređenom Sonom Trgu i open stageu Caffe bar Sloboda, rezervisani su za treći po redu Jameson Freedom Vibes.

Kako poručuju organizatori, radi se o događaju "koji garantuje vikend sjajne zabave, plesa i pozitive. Događaj o kojem se već početkom ljeta počinje pričati i koji se ne smije propustiti." 

Dodaju i da će vas rasplesati popularni Brown Sugar RnB dvojac, a subotu fantastični i jedan od najtraženijih bendova regije, Perpetuum Mobile.

Pozitivna atmosfera i ambijent Sonog trga, posebno preuređenog u jedinstvenu zabavnu lokaciju. Sjajni muzički izvođači, vrhunski irski whiskey, food corner, barber shop na otvorenom, photo booth i mnogo drugih iznenađenja garancija su vikenda zabave, plesa, druženja.

Ističu kako se o prethodna dva puno pričalo, a sada su očekivanja još i veća.

"Zahvaljujući posjetiocima drugačiji koncept događaja u Tuzli je zaživio, a vjerujemo da će se tako nastaviti i ovaj vikend", zaključuju. 

Zabava počinje u 19:00 sati, oba dana ulaz je besplatan, a kako je sve izgledalo na prošlom Jameson Freedom Vibes-u pogledajte OVDJE.