MMA team "HAZARD" Tuzla: Kombinacija mnogih borbenih stilova
Foto: Tuzlanski.ba

Tuzla nas svakodnevno iznenađuje sa svojom domišljatosti na polju sporta

hazardOvoga puta, to je borilački sport sa najbržom stopom razvoja na svijetu, MMA. Njegova upotrebljivost se više puta pokazala na borilačkim takmičenjima širom svijeta, a majstori raznih disciplina se sve više opredjeljuju za ovaj vid borbe kako bi upotpunili svoje znanje.

MMA team "HAZARD" Tuzla je klub u kojem se praktikuje kombinacija mnogih borbenih stilova (Boks, Tajlandski boks, Hrvanje, Brazilska Džiu Džica i Džudo).

U terminima, za izabrane grupe, HAZARD nudi učenje, u pozitivnoj i prijateljskoj atmosferi. Konstantno se pridružuju i početnici, te za njih je izdvojen poseban koncept koji uključuje individualan i grupni vid treninga.

Redovni termini treninga u toku zimskog perioda se održavaju u "OŠ Slavinovići Tuzla", "SKPC Mejdan Tuzla" i u vlastitim prostorijama kluba.

Team HAZARD je podijeljen u više grupa kako bi svaki pojedinac mogao izvući maksimum iz onoga što mu je ponuđeno. Polaznici su također u mogućnosti odmah pri početku izabrati rekreativni ili takmičarski vid treninga ovisno o njihovoj volji, želji, iskustvu i mogućnostima.

Ono što vam pruža ovaj klub je:

- Izgradnja Vašeg tijela putem kompleksnih treninga

- Mentalno ojačanje

- Jačanje samopouzdanja

- Nenasilno rješavanje problema

- Edukovanje o čovjekovom tijelu i mozgu

- Poboljšavanje vlastitog zdravlja

- Zabava putem trenažnih aktivnosti

Sve to možete doživjeti, osjetiti, i pronaći u klubu "HAZARD" u Tuzli, BiH.

Prvi trening je, naravno, besplatan stoga ništa vas ne košta da se i Vi pridružite u jednom od termina zavisno od vaše dobi i iskustva, steknete neke nove vještine te upoznate nove ljude, sklone pravom sportskom i takmičarskom duhu!

Kontakt telefon instruktora:

- Azur Salihović +387 61 772 412

- Amel Adanalić +387 60 327 6233

FACEBOOK: www.facebook.com/Hazard.MMA

Pozovite i postanite ponosni član HAZARD-a još danas!