HIT: Mama upala među protivničke navijače i počela ludu tučnjavu (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

''Alabama Mama'': Učinila bih to ponovo!

tuca

Srednjovječna gospođa, kojoj je nadjenut nadimak 'Alabama Mama', postala je pravi hit na društvenim mrežama zato što se ponijela poput kakvog okorjeloga huligana...

Michelle Pritchett, srednjovječna navijačica američke studentske nogometne momčadi Alabama Crimson, započela je u četvrtak u New Orleansu tokom takozvanog Sugar Bowla rijetko viđenu tučnjavu.

Gospođa se sama samcata zaputila među navijače Oklahome, te ih je stala udarati šakama i nogama zato što su, prema njezinom mišljenju, pretjerali tokom verbalnog okršaja.

- Znam da je to što sam učinila vjerovatno pogrešno, ali izazivali su. Počeli su vrijeđati, a kada su na zub uzeli mog sina (16) i nazvali me glupom ku*om, tu sam povukla crtu - izjavila je za Yellowhammernews.

 Učinila bih to ponovo!

Gospođa Prichett je potvrdila da ju je sa stadiona ispratilo osiguranje, ali i da je policija odustala od kaznene prijave.

- Nije za to bilo razloga. Upravo se to društvo tokom cijele utakmice ponašalo izvan kontrole i ja sam samo branila sina. Istina je, popila sam tog dana par pića, međutim nisam bila pijana i bila sam svjesna što činim. Dapače, učinila bih to ponovo! - rekla je 'Alabama Mama', koja se u nastavku razgovora ispričala momčadi, treneru i ostalim navijačima Crimsona.

Navodno se u međuvremenu ispričala i društvu s kojim se zaratila, a koje je medijima ponudilo nešto drugačiju priču:

- Nismo tražili od njezinog sina da se dođe tući s nama, već smo mu rekli da se ne približava kada je počeo prijetiti. Da smo se verbalno obračunavali - jesmo - ali gospođa i njezina porodica nisu bili anđeli. Dapače, oni su prvi započeli s 'bockanjem' budući da je njihova momčad u početku držala rezultat (završilo je 45-31 u korist Oklahome).

- Tučnjavu je započela nakon što je upala među nas i isplazila jezik, a na što smo se počeli zezati da se želi s nama ljubiti - prepričao je Michael Connolly, koji je priložio i snimku na kojoj vidimo gospođu Pritchett kako 'pozdravlja' srednjim prstima, ali i njezinog sina kako doista prijeti fizičkim obračunom. (24sata.hr)