Za ljepši spol besplatan ulaz na utakmicu Sloboda - Mladost
Foto: Tuzlanski.ba

Svi na Tušanj !!!

osmi-mart-stadion

Za samo nekoliko dana očekuje nas prva domaća utakmica FK Sloboda u svom pohodu za osvajanje prvog mjesta koje će nas vratiti u najviši rang bh nogometa.

Miroslav Čiro Blažević te kvalitetan igrački kadar su dodatna garancija gdje svi očekujemo velike posjete na stadionu Tušanj. Već su najavljene novinarske ekipe iz regiona čiju pažnju prije svega plijeni gosp. Blažević, ali sigurno je da su i ostali ljubitelji nogometa iz Tuzle i Tuzlanskog kantona se zaželili kvalitetne igre na Tušnju.

Obzirom da se utakmica 17. kola Prve lige FBiH protiv Mladosti Doboj Kakanj igra na Dan žena tj. 8 marta, UO kluba donio je odluku da sve pripadnice ljepšeg spola besplatno mogu prisustvovati ovoj sportskoj manifestaciji.

Za muški dio publike cijena ulaznice će iznostiti 5 KM, dok bi cijena za sjevernu tribinu ukoliko bude puštena u privremenu upotrebu iznositi 3 KM. Također je donesena i odluka da svi koji žele gledati utakmicu Slobode moraju kupiti kartu uključujući i članove UO kao i sam predsjednik Azmir Husić.

Za organizaciju utakmice zaduženo je UG "Prijatelji FK Sloboda" čiji će članovi na volonterskoj osnovi biti angažovani na pripremi za odigravanje susreta kao i samom protokolu koji podrazumijeva prodaju ulaznica kao i bezbjednost svih posjetilaca.

Koristimo ovu priliku da pozovemo sve navijače, simpatizere, ljubitelje fudbala, prijatelje Slobode da u subotu 8. marta kupe ulaznicu i dođu na Tušanj. Susret Sloboda - Mladost DK igra se od 14:30 sati. (Tuzlanski.ba)