Poznata pjevačica Nina Badrić uputila je emotivnu poruku podrške narodu Bosne i Hercegovine, pogođenom nedavnim katastrofalnim događajima koji su odnijeli živote i uništili domove mnogih.

Nina Badrić spremna napraviti humanitarni koncert: Prihod će biti usmjeren prema unesrećenima u BiH
Foto: Instagram | Nina Badrić

Na svom Instagram profilu, Nina Badrić je izrazila duboko saučešće porodicama koje su pretrpile gubitke, naglašavajući kako je njena bol povezana s njihovom tugom.

"Teško je gledati katastrofu koja vam je odnijela ljudske živote, domove i napravila nesagledivu štetu i bol. Moje misli i molitve su uz sve obitelji koje su izgubile svoje voljene i svoje domove", napisala je Badrić.

U svojoj poruci, pjevačica je istakla koliko joj je važna Bosna i Hercegovina, koju smatra zemljom velikog srca. "Bosna i Hercegovina je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana, i boli me vaša bol", dodala je.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Kako bi pomogla unesrećenim porodicama, Badrić je ponudila organizaciju humanitarnog koncerta kada se za to ukaže prilika. Sav prihod od koncerta biće usmjeren prema onima koji su pretrpjeli najteže posljedice tragedije.

"Do tada, moje misli i molitve su s vama", zaključila je Nina Badrić, pokazujući svoju podršku i solidarnost s građanima Bosne i Hercegovine u ovim teškim vremenima.