Otvorena ponuda Kosovskog kluba za Suareza: "Dođi nama na četiri mjeseca"
Foto: Tuzlanski.ba

Fifa je Luisa Suareza za novi 'vampirizam' drastično kaznila. Urugvajac čak četiri mjeseca ne smije igrati za niti jedan klub pod okriljem krovne svjetske nogometne organizacije, a da mu nogometni život ne bi patio zabrinuli su se iz kosovskog kluba Hajvalia.

Spomenuti klub nastupa u kosovskoj Superligi koja još uvijek nije pod okriljem Fife i Suarez bi svoje utočište mogao naći na Kosovu i tako održavati formu. Predsjednik Hajvalia, Xhavit Pacolli, spremio je 'izdašnu ponudu' za napadača Liverpoola, piše Telegraph.co.uk

- Suarez ne smije igrati sljedeća četiri mjeseca, a kako mi nismo još uvijek dio Fife, nema razloga da ne zaigra u našem dresu. Spremili smo ponudu i uskoro ju šaljemo Liverpoolu - rekao je Pacolli te nastavio:

- Maksimum koji mi možemo ponuditi je 30.000 eura Liverpoolu i mjesečnu plaću Suarezu od 1.500 eura. To bi njemu moglo zazvučati smiješno, ali mi nažalost nismo bogat klub. Ako je voljan doći i igrati za nas, dobrodošao je. Nismo dio Fife i to je zapravo idealno za njega - zaključio je Pacolli.