Husić: 'Hijenama' poručujem da će ih progutati evropska Sloboda!
Foto: Tuzlanski.ba

Nakon dogovorenog nastavka saradnje sa Husrefom Musemićem, pred čelnicima našeg kluba tek slijedi „pravi“ posao. Ostvarivanje projekta „Zlatna karika“ veliki je poduhvat koji vodi ka ozdravljenju Kluba i stvaranju evropske Slobode.

„Dogovoreno je da se klupska skupština održi 1. juna i očekujem da će ona proteći prema našim očekivanjima. Na skupštini će se mnogo toga pojasniti. Inače, u posljednje vrijeme imao sam mnogo kontakata i sastanaka sa gradonačelnikom Tuzle Jasminom Imamovićem koji je detaljno upoznat sa svime što podrazumijeva projekat 'Zlatna karika'. On je istakao da će Grad učiniti sve što je u njegovoj moći da maksimalno podrži Kariku. Takođe, gradonačelnik Imamović je poručio da će gradska uprava učiniti sve da u realizaciju Projekta uključi mnogobrojne gradske privrednike i građane“, objašnjava Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda .

Husić je nakon utakmice protiv Mladosti još odlučniji u svojim namjerama da od Kluba napravi trofejan i uspješan sportski kolektiv:

„Nakon meča protiv Mladosti u meni je proradio bosanski inat! Ovim putem poručujem svim 'hijenama' koje se vrte oko kluba da za njih plijena u Slobodi više nema! Spremni smo im se suprotstaviti na sve moguće načine. Mi smo zdrava sredina i 'hijenama' poručujem da će ih progutati evropska Sloboda!“. (fksloboda.ba)