Foto: Tuzlanski.ba

Novi WhatsApp za Android u verziji 2.12.560 donosi hvalevrijedne novotarije među kojima se ističe mogućnost brzog odgovora na pristiglu poruku direktno iz obavijesti. Ima još zanimljivosti, a sve o njima te link za preuzimanje apk paketa pronađite u nastavku. 

Ako ste tvrdokorni whatsapper, a živite multitasking onda na ovu verziju WhatsAppa čekate otkad ste se pojavili na ovome svijetu. Napokon je dodana opcija za brzi odgovor na pristigle poruke direktno iz pristigle obavijesti bez potrebe da pokrećete WhatsApp aplikaciju.

WhatsApp-Quick-Reply-1

Ništa manje važna, zgodna i praktična nije nova opcija lakšeg odabira više kontakata odjednom. Jednostavnim klikom na avatare kontakata možete odabrati cijeli niz njih pa im poslati poruke dodati ih u novu chat grupu, a na isti način možete određene konverzacije obrisati, arhivirati označiti nepročitani ili isključiti obavijesti za iste.

Novost je i mogućnost dodavanja jednobojnih pozadina vašim razgovorima.

Ovaj novi WhatsApp još nije u Trgovini Play ali ga možete preuzeti s linka u nastavku u obliku apk paketa i instalirati odmah i sad: WhatsApp. (smartphonehrvatska.com)