Završen je Social Media Summit: Evo koji influenseri su proglašeni najboljima u svojim kategorijama
Foto: Tuzlanski.ba

U proteklom periodu korisnici društvenih mreža mogli su glasati za, njima omiljene i najutjecajnije influensere, iz Bosne i Hercegovine i regiona. Glasovi su objedinjeni, a pobjednici proglašeni na danas održanom Social Media Summit - u.

Tuzlak Mirza Mustafagić odnio je titulu influensera godine.

''Sve je ovo ništa ako ne ostavimo trag za sobom, zato je bitno da svaku priliku koristimo i da stalno podsjećamo da dok se mi, Bogu hvala smijemo i uživamo, postoje ljudi koje vode životne bitke, zbog sistema, zbog loših politika…Iskoristio sam danas svoju minutu da podsjetim sve pristune, a sada i vas, da je danas 29.05.2024. godine - 467. DAN KAKO NE RADI LINEARNI AKCELERATOR ZA ZRAČENJE NA UKC Tuzla.'', napisao je Mustafagić, između ostalog.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mirza Mustafagić (@mirzamustafagic)

Nikola Gajić, poznatiji kao 'neuspehjokeru' je regionalni influenser godine.

''Originalnost, pozitivna energija, vedarina i iskrenost je ono što me povezuje sa vama i dovodi do ovakvih stvari i zbog toga vam hvala do neba!'', napisao je.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nikola Gajic (@neuspehjokeru)

Food influenser godine je Adi Bebanić. 

''Moje je zadovoljstvo, ali i odgovornost - biti food influenser godine u Bosni i Hercegovini. Moje recepte je na hiljade vas isprobalo, a svih ovih godina sam kuhao za stotine ljudi. Kuhati i spremati hranu je najbolji način pokazati nekome da vam je stalo. Hvala jer ste to prepoznali.'', oglasio se Bebanić.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Adi Bebanić (@adibebanic)

U ostalim kategorijama, Hana Hadžiavdagić je, prema glasovima pratitelja, proglašena za društveno najodgovorniju influenserku. Mama influenserka je Zerina Suyabatmaz. U kategoriji Lifestyle pobjedu je odnijela Samra Menzilović.

Sara Kordić je Micro influenser godine, a Fitness influenserka godine je Ana Bavrka.  Sead Hrustanović je, prema glasovima, ponio titulu Comedy influensera.

Osim proglašenja najutjecajnijih influensera godine, Social Media Summit je okupio i govornike iz cijele regije, koji su dijelili svoja iskustva i najbolje prakse u korištenju društvenih medija za poslovni uspjeh. (Tuzlanski.ba)