Foto: Tuzlanski.ba

Transrodna pjevačica Elektra Elite svoju djecu do sad je vjerno skrivala od javnosti uprkos tome što ih često spominje u intervjuima. Međutim, sada je odlučila pokazati svoju kćerku Divu.

Transrodna pjevačica sinoć je prvi put viđena s kćerkom Divom. I to dok su sjedile u jednom beogradskom restoranu u društvu nekoliko prijatelja. Njihovo prisustvo izazvalo je veliku pažnju. Pogledi drugih gostiju bili su usmjereni ka njima. To nije ni čudo jer je kćerka transrodne pjevačice, Diva izrasla u pravu ljepoticu.

"Ja ću svojoj djeci uvijek biti najbolji otac bez obzira na moj fizički izgled. Bez njihove podrške nikada se ne bih usudila na ovaj korak. Dobila sam i podršku bivše supruge i jedna za drugu smo uvijek tu, i u dobru i u zlu", izjavila je Elektra.

Inače, Elektra dok je bila u sretnom braku sa suprugom dobila je dvoje djece Oskara i Divu koja su joj centar svijeta. Oni su je maksimalno podržali u odluci da postane transrodna osoba i nimalo se ne stide toga.

Podsjećamo, transrodna pjevačica Elektra Elite 2021. godine udala se u Mostaru za biznismena i sportistu Nenada Vujanovića.