Foto: Tuzlanski.ba

Tako se na premijeri svoje nove serije "Younger" protekle sedmice pojavila u izdanju koje nije oduševilo ni modne kritičare ni njezine fanove

Premiere of TV series 'Younger'Lijepa Hilary Duff, nekoć kraljica romantičnih ženskih filmova, potpuno je promijenila svoj izgled.

Dvadesetosmogodišnja glumica prije nekoliko je sedmica obojila kosu u plavo-zelenu nijansu, a počela i se odijevati mnogo izazovnije nego što smo navikli.

Tako se na premijeri svoje nove serije "Younger" protekloe sedmice pojavila u izdanju koje nije oduševilo ni modne kritičare ni njezine fanove.

Hilary se, naime odlučila za crvenu haljinu s izrazito dubokim dekolteom i visokim prorezom koja je uz njezinu novu frizuru ipak izgledala malo jeftino.hilary-duff-novi-imidz-promjena-kosa

Haljinu s potpisom Mason by Michelle Mason vješto je iskombinovala sa zlatnom torbicom i lijepim crno-zlatnim štiklama, no opći dojam ipak nije bio glamurozan.

Serija "Younger" prati četrdesetogodišnju Lizu (Sutton Foster) koja pokušava naći posao nakon razvoda, no shvaća kako je to u njezinim godinama izrazito teško.

Nakon komplimenta koji joj upućuje jedan zlatno mlađi muškarac odlučuje se na drastični makeover i prihvata ideju da počne lagati o svojim godinama i glumiti da je puno mlađa. Dobija posao u jednoj izdavačkoj kući u kojoj joj je nova kolegica Kelsey, puno mlađa kolegica koja ne zna da nisu vršnjakinje.

(index.hr)