Foto: Tuzlanski.ba

Splitska pjevačica Severina još je jednom dokazala da je jedna od najvećih muzičkih diva na ovim prostorima.

seve-arena

Pred više od 18.000 gledatelja pjevačica je održala veliki koncert u zagrebačkoj Areni bacivši publiku u trans. Dvoipolsatni koncert započela je "Italianom", s kojom je i završila spektakl, a tokom nastupa nije se ustručavala zaplakati ponesena emocijama.

Osim toga, 41-godišnja Severina bez ustručavanja se na pozornici ljubila s plesačicom, pušila cigaretu, dok je u jednom trenutku plesala u grudnjaku.

"Super je bilo u Rijeci, Beogradu i Skoplju, ali ovo je moj grad, u njemu živim 22 godine. Ovo je najljepši koncert u mom životu", rekla je publici pjevačica koja je za koncert promijenila šest odjevnih kombinacija.

Svoju je dragu na koncertu života iz VIP lože pratio i zaručnik Milan Popović, a njen su nastup pratile i osobe iz javnog života poput Anice Kovač, Ive Todorić Balent, Renate Sopek, Korane Gvozdić, Antonije Stupar Jurkin, Luke Nižetića, Petre Nižetić, Marijane Batinić, Marije Borić i ostalih.[caption id="attachment_30240" align="alignnone" width="700"]severina arenaNeja Markičević / CROPIX[/caption]

Turneja "Dobrodošao u klub" nastavlja se 30. maja u Ljubljani, a Severina je za jesen najavila i veliki koncert u rodnom Splitu. (Index.hr)