Foto: Tuzlanski.ba

Justin Bieber bio je apsolutni pobjednik sinoćnje dodjele MTV EMA nagrada, prenose mediji.

Bieber je na dodjeli u Milanu osvojio čak pet nagrada, i to u kategorijama najbolji pjevač, najbolja suradnja, najviše obožavatelja, najbolji izgled i najbolji nastup.

bieber-ema-1-1445800962Prošlo je nekoliko dugih godina. Sretan sam jer me prepoznaju po mojoj glazbi“, kazao je Bieber koji je bio nominiran u šest kategorija.

Iako je bila nominirana u najviše kategorija Taylor Swift je kući otišla sa samo jednom nagradom i to za najbolju pjesmu - 'Bad Blood' koju je otpjevala u suradnji s Kendrickom Lamarom.

Najboljom pjevačicom proglašena je Rihanna, a bend One Direction pokupio je nagradu u kategoriji najbolji pop i tako onemogućio Bieberu da osvoji sve nagrade za koje je bio nominiran.

U kategoriji alternative nagradu je odnijela Lana del Ray, a najboljom hip-hopericom proglašena je Nicki Minaj. U kategoriji Best rock nagradu je odnio Coldplay.

Rock veterani Duran Duran nagrađeni su posebnom nagradom MTV Video Vizionari koja se dodjeljuje glazbenicima koji su ušli u povijest svojim glazbenim utjecajem.