Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša sinoć je avionom koji je u vlasništvu Vlade Republike Srpske letjela iz Banje Luke u Budvu.

Jelena Karleuša avionom Vlade RS-a letjela iz Banje Luke u Budvu
Foto: Instagram

Naime, ona je jučer s početkom u 19 sati nastupila na Trgu Čelinac, nakon čega se zaputila u Budvu kako bi održala još jedan nastup.

Na Instagramu je podijelila snimak na kojem nakon koncerta u Čelincu ulazi u avion Cessna registarskih oznaka E7-SBA u vlasništvu RS-a.

"Hvala svima u Banjoj Luci i Opštini Čelinac. Kakav doček, kakva organizacija, kako divni ljudi! Bez riječi sam! Ovako se dočekuje, voli i poštuje gost! A sada na aerodrom pa pravac Montenegro. Omnia, are you ready?", napisala je na Instagramu.

Organizatori su ranije najavili da će povodom Dana Opštine Čelinac 27. jula nastupiti Ceca. No, u posljednji trenutak su naveli da je došlo do promjene programa i da umjesto Cece pjeva Jelena.

Ceca je rekla da njen menadžment nikada nije potvrdio ovaj nastup i da je njeno ime zloupotrijebljeno. Pored Jelene, sinoć su u Čelincu nastupili i Mile Kitić, Maja Marijana, Slaven Đukanović i drugi.