Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Melina Džinović pred razvod priznala: Ja se nisam udala da bih radila, sve je činio za mene

Preuzmite sliku

Oni su proveli zajedno 22 godine i iz braka dobili su dvoje djece – ćerku Đinu i sina Kana

Pjevač Haris Džinović zvanično se razveo od Meline, a nakon toga počeo je da iznosti prljav veš iz njihovog odnosa.

Oni su proveli zajedno 22 godine i iz braka dobili su dvoje djece – ćerku Đinu i sina Kana, koji su ostali u porodičnoj vili na Senjaku, dok se Melina iznenada iselila iz kuće.

Haris je u svojoj ispovijesti za emisiju “Scena” ispričao da je shvatio da je Melina sa njim bila zbog novca, te da nije štedio kada je ona u pitanju. Takođe, on je otkrio da je odnijela sav nakit iz vile nakon što ga je napustila, a da joj je kupovao brojne brendirane torbe od nekoliko desetina hiljada evra.

Ipak, istakao je da to materijalno i najmanje bitno u svemu. Džinović je naveo da joj je kupovao skupocijene stvari, ali dao na nikada nije platila nijedu kafu.

Kako je ispričao, shvatio je da je njegova bivša supruga veliki materijalista, a što je Melina i prije godinu dana, neposredno pred razvod i potvrdila u emisiji kod Goce Tržan.

Naime, ona se prisjetila jedne scene kada je čekala prvo dijete sa Džinovićem, i priznala da joj je cilj bio da se uda kako ništa ne bi radila, prenosi Blic.

 • “Bila sam trudna i mene žena, koju sam tek upoznala pita: “Dobro, a čime ćeš da se baviš sad kad se porodiš?”, a ja kažem: “Iju, pa nisam se udala da radim”. Ja sam tako stojala iza toga da je moj plan životni da ja budem majka, domaćica, da pratim supruga…”, pričala je ponosno Melina, ipak dodala je da je Haris želio da joj pruži mnogo više od toga, te da i ona započne neki svoj biznis i svoje zanimanje.

  “Nego jednostavno nisam znala da moj suprug ne planira da ja budem majka-domaćica i da ga pratim. I na tome sam mu beskrajno zahvalna. To je takva retkost kod muškarca, pogotovo kod uspešnog muškarca, da on ustvari od sebe odjava. Jer ja kada sam počinjala da radim, nisam imala više toliku mogućnost da mu toliko budem posvećena. Vrlo je teško otkinuti od sebe i reći: “Idi budi osoba, idi ostvari se, idi nauči…”.

  Kako je Haris i ispričao, svoj život podredio je njoj, te da joj je dopuštao sve, što sada smatra svojom krivicom. Melina je tada ispričala i da joj je bivši suprug sve udovoljavao i da je ona ta koja “vedri i oblači”

  “On izgleda tako strogo, pa ja pored njega izgledam tako mekše, ljubaznije i slađe i onda ljudi kažu: “Jao, jadna ona sa njim”. A za njega ustvari sve isključivo zavisi od mog raspoloženja i udovaljava se meni. Ja sam tu, ma kakva princeza, puno više od toga. Čak mislim i da mi je previše dozvolio. Ja sam njemu davno rekla: “Ja na tvom mjestu nikada nama sve ovo ne bih dozvoljavala”, ali on voli da udovolji”, rekla je modna kreatorka u “Goca show”.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,