Foto: Tuzlanski.ba

Kristy Love ima 36 godina i problem: ne može da nađe dečka zbog ogromnih (kako tvrdi potpuno prirodnih) grudi.

kristy-love-grudi2Amerikanka, koja živi u Atlanti, je riješila da podijeli svoju priču o potrazi za muškarcem, a u to ime je debitovala i u realityju "Strange Love".

Kristy je inače maserka, a u slobodno vrijeme zarađuje "džeparac" od oko 1.000 dolara dnevno tako što se sa svojim ogromnim grudima sa klijentima valja po krevetu. Kako kaže, to joj je dosadilo i očajnički želi da pronađe dečka.

- Tražim pravu ljubav. Nekoga ko će me voljeti, kao i ja njega. Moje grudi više ne mogu da budu same, vrijeme je da im pronađem pravog muškarca - kaže Kristy.

Njene grudi, koje su zajedno teške oko 15 kilograma, znaju da joj prave problem i u svakodnevnom životu.

kristy-love-grudi3- Nekada, dok kuham, njima srušim posuđe, svuda upadaju - priča Kristy, ali i dodaje da znaju da budu i "jako korisne" - U njih strpam mobilni, ključeve, parfem, vozačku dozvolu - objašnjava ona.

Iako, kako kaže, traži muškarca koji je neće voljeti samo zbog ogromnih grudi, ipak voli kada su one u centru pažnje.

- Prije sam zbog njih bila potištena i stidjela sam se, ali, kasnije kada sam počela da radim kao maserka, sam shvatila da su one veliki plus. Doktori su mi preporučili smanjivanje zbog zdravstvenih rizika, ali kod žena u mojoj porodici to je normalna pojava i sve su zdrave. Ipak, moja porodica se ne slaže s načinom na koji zarađujem uz pomoć svojih velikih grudi, njima je to nemoralno - zaključuje Kristy.

 

(index.hr)