Foto: Tuzlanski.ba

Svojoj supruzi ne krije da je spavao sa više od 2.000 žena, niti da je, kako on tvrdi, svaku na svoj način volio.

Marko Barać (62), Hrvat koji živi u Kanberi, glavnom gradu Australije, posjeduje dvije javne kuće sa više od 250 prostitutki. Ima dva braka, osmoro djece i više od 2.000 žena sa kojima je imao seks.

Prostitutke-22Ovim zanatom se bavi legalno od 1992. godine, kada je u Australiji prostitucija legalizovana. Njegovi bordeli danas su najposećeniji i najpoznatiji, a ponuda ženskih i muških usluga je raznovrsna.

Kaže da od ovog posla može slolidno da se živi, pa može da priušti sebi i svojoj porodici da svakog ljeta dođu na mjesec-dva u njegov rodni Zadar.

Kada je saznao da je pozajmljeni novac uložen u kupleraj, ušao je u taj biznis jer drugačije nije mogao da povrati svoj novac.

prostitucija-1223Ubrzo je došlo do nesuglasica, pa je isplatio svog prijatelja i nastavio da vodi biznis sam. Krenuo je tek sa 5-6 prostitutki, a zatim ubrzo pao na dvije.

Posao je imao uspone i padove, ali je na kraju procvjetao. Danas mušterije legalno plaćaju usluge karticama, a cijena po satu provedenom sa prostitutkom iznosi 250 australijskih dolara, piše slobodnadalmacija.hr

Osim što dobro zarađuje, Marko Barać je srećan što ima tu privilegiju da “širi ljubav”.