Žena otkrila super trik: 'Ovako provjerim je li moj suprug stvarno očistio ono što je rekao da hoće'
Foto: Tuzlanski.ba

Jedna domišljata majka osmislila je jednostavan trik kako provjeri je li njezin suprug zaista usisao kuću i oprao podove kada joj je obećao da će to napraviti - dok ona vodi djecu u školu - jer mu nije baš vjerovala.

@chrissy.j.xxReposting part 1 and 2 as I know some of you are struggling to find part 2! 🥰 ##familylife ##mumsontiktok ##familychallenge♬ No Time For Tears - Nathan Dawe & Little Mix

Chrissy je na svom TikTok profilu podijelila video u kojem je pokazala kako je postavila ‘zamke’ u kući koje njezin suprug treba očistiti. Stavila je šljokice na razna mjesta, uključujući ispod tepiha i iza vrata, kako bi vidjela hoće li ih njezin suprug očistiti. Kada se vratila kući i provjerila ta mjesta, šljokice su još uvijek bile tamo.

@chrissy.j.xxPart 2. Call me Jeff ##familychallenge ##mumsontiktok ##familylife

♬ Cloud 9 - Midas the Jagaban

Njezin video prikupio je više od dva miliona pregleda, a mnogi su joj odmah savjetovali da odustane od tih zamki jer samo stvara više posla za sebe te da se rezultat nikad neće promijeniti.

- Moj suprug je isti, nemoj se previše truditi promijeniti ga - komentirala je jedna žena, dok se druga složila: - Znači nisam jedina s ovim problemom. (vecernji.hr)