Mnogo žena se trudi da na prirodan način dobije guste i duge trepavice koje će dodatno uljepšati i istaknuti oči.

Uz ovaj jednostavan trik dobit ćete trepavice kao iz salona
Foto: Ilustracija | Dodatna dužina trepavica

Iako je u posljednje vrijeme nadogradnja i korištenje vještačkih trepavica postalo hit u kozmetičkim salonima, ipak postoje žene koje još uvijek teže ka prirodnom izgledu bez vještačkih dodataka. 

Trepavice su jako bitan dio svakog makeup-a te pružaju elegantan i bogat izgled očiju. Stoga se mnoge žene trude da izvuku maximum te produže svoje trepavice koliko god je to moguće.

Tako su se na Tiktoku pojavili savjeti kako povećati volumen trepavica na jednostavan način i bez vještačenja. Radi se o jednostavnoj, ali učinkovitoj metodi koja koristi uvijač za trepavice kako bi se postigao efekt dužih i punijih trepavica. 

Potrebno je samo da okrenete uvijač za trepavice tako da ga držite naopako – s gumicom usmjerenom prema dole. Postavite uvijač blizu vrhova trepavica i lagano stisnite. Ukoliko bi se prejako stisnulo oštetili bi svoje trepavice.

@chloeurbonn THE best hack i could ever give 😍🤌🏼 #fyp #foryou #foryoupage #girls #makeup #beauty #lashes #longlashes #mascara #routine #lashtut ♬ Good luck babe - 𝓙𝓸𝓱𝓪𝓷 | ☾

Ova metoda pomaže u dodatnom produženju trepavica i stvara iluziju dužih, zavodljivih trepavica. Zatim, nanesite maskaru od korijena prema vrhovima trepavica. Fokusirajte se na razdvajanje trepavica kako biste istaknuli njihovu dužinu i oblik.

Za dodatni volumen, nanesite nekoliko slojeva maskare, i pričekajte da se svaki sloj osuši prije nanošenja sljedećeg.