Ljeto je idealno vrijeme za eksperimentiranje s modom i izražavanje svoje autentičnosti kroz odjevne kombinacije.

Udahni dušu svom outfitu: Novom modnom trendu nije odoljela ni Amina Efendić
Foto: Instagram | Amina Efendić

Trend personalizacije outfita koji je doživio veliku popularnost posljednjih godina, omogućava svakome da unese jedinstvene detalje i stvori kombinacije koje će ih izdvojiti iz mase. Amina Efendić, jedna od naših najpoznatijih influencerica, nije odoljela ovom trendu i u svojoj nedavnoj objavi pokazala je kako uz malo kreativnosti i mašte kreirati jedinstvene modne detalje.

Amina je svoju novu ručnu torbicu pronašla u Bingo trgovini i odlučila da je personalizira. Odabrala je mnoštvo različitih privjesaka – od sitnih metalnih figura do većih plišanih – koji su njenu klasičnu torbicu pretvorili u jedinstveni modni detalj. Ovi privjesci ne samo da dodaju vizuelni interes, već odaju i njen stil.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Amina Efendić (@aminaefendic)

Ovom brzom preobrazbom torbice, Amina je potvrdila kako je personalizacija torbice privjescima osvojila modnu scenu zbog svoje jednostavnosti i efektivnosti.

 Inače, modni stručnjaci tvrde da personalizacija nije samo prolazni trend već pravi način izražavanja ličnog stila. Naime, zbog slobode i kreativnosti koju pruža, postala je jedan od najpopularnijih načina za osvježenje garderobe i modnih detalja.

Ako već niste, pravo je vrijeme da osvježite svoj stil, bilo dodavanjem vezenih detalja na omiljeni jeans, ukrašavanjem ljetnih sandala perlicama ili možda poput Amine dodavanjem nekoliko unikatnih privjesaka na svoju omiljenu torbicu.

Inspiraciju možete lako pronaći na društvenim mrežama, do vas je da odaberete način personalizacije koji će najbolje naglasiti vašu autentičnost i pomoći vam da se istaknete gdje god da krenete.