Tata za ljubav i sreću svoje djevojčice postao i sirena
Foto: Tuzlanski.ba

Fotografije djevojčice koja u ružičastom kostimu sirene slavi svoj osmi rođendan, uz tatu koji se također odvažio obući kao sirena, zagrijat će vam srce kad vidite njihovu sreću i osmijehe.

Kad je u pitanju ljubav očeva prema kćerima, nema granica. Potvrđuje to primjer djevojčica koja je poželjela svoj 8. rođendan proslaviti u kostimu sirene, čiji tata dobro zna koliko su snovi u toj dobi važni. Zato ne samo da nije dvojio oko toga treba li joj to omogućiti, nego se - pridružio, prenosi 24sata.hr.

Na Instagramu su objavljene njihove zajedničke fotografije u kostimima sirene, s rođendanske proslave 10. jula. Oboje u ružičastim kostimima perajama pljuskaju po vodi i 'umiru od smijeha'.

Desirae Deal, fotografkinja koja je uhvatila ovaj veseli dvojac, obavila je sjajan posao zabilježivši koliko su se otac i kći dobro zabavljali, pa je post koji je objavila vrlo brzo zaradio veliki broj lajkova i komentara.

Malo ko je mogao odoljeti tome da čestita čovjeku kojem je radost njegove kćeri očito najvažnija stvar na svijetu.

Desirae kaže kako su priče o sirenama stoljetna tradicija i često su korišten motiv u umjetnosti, bajkama, a posebno crtanim filmovima, pa je bilo teško zamisliti da bi neko mogao napraviti dobar remake već smišljenih klasika.

- Sigurna sam da bi ovaj dvojac iznenadio i Hansa Christiana Andersena te ljude koji vode Disneyjev odjel sa sirenama - kaže.

- Ovaj će tata zauvijek biti heroj u očima svoje kćeri, to je neprocjenjivo - samo je jedan od komentara, a ima i onih koji su napisali kako definitivno konkuriše za najboljeg tatu na svijetu.   (TUzlanski.ba)