Momak ostao šokiran kada je saznao pravo ime svoje djevojke
Foto: Tuzlanski.ba

Neki ljudi odlučuju nazvati svoju djecu po drugim članovima porodice, dok su drugi inspirirani imenima slavnih beba ili televizijskim likovima. 

No, jedan korisnik Reddita osjećao se 'zakinutim' nakon što je saznao pravo ime svoje djevojke s kojom je bio u vezi dvije godine, piše Mirror.

“Hodam sa svojom djevojkom dvije godine. Uvijek sam je zvao Loz, ali znam da joj je puno ime Lauren", započeo je u objavi. No bio je šokiran kada je njegova djevojka dobila svoju "novu ličnu" pa je prvi put vidio kako je njezino pravo ime.

“Njezino ime se piše 'Lawr'ryn'”, priznao je šokirano. Priča je objavljena na Redditovoj temi 'Tragedeigh' gdje korisnici izmjenjuju priče o "imenu koje je namjerno pogrešno napisano ili izmišljeno kako bi izgledalo jedinstveno". Na iznenađenje muškarca, popularno ime njegove djevojke napisano je jedinstveno, a što se tiče ostatka njezine obitelji, različita tradicija imenovanja ne prestaje s njom.

"Ispostavilo se da su njezini roditelji bili grozni kada su davali imena svojoj djeci", napisao je korisnik koji je cijelu večer proveo smijući se svojoj djevojci i ispitivajući je zašto ova informacija nije ranije podijeljena s njim.

"Njezina mlađa sestra zove se Percy i uvijek je svoje ime pisala Percy u porukama, na internetu, u kartama itd. Međutim, 'pravi' način pisanja je Pur'see. Ona također ima starijeg brata koji je izgleda izbjegao kletvu s apostrofom, ali ne i užasan pravopis, a njegovo sasvim normalno ime Daniel piše se Dhaniyel", nastavio je.

Mnogi korisnici Reddita smatrali su to urnebesnim. Jedan je napisao: "Vaša jadna djevojka.... nije ni čudo što nosi nadimak.. " Drugi se našalio: "Hvala vam što ste uništili svoju vezu kako biste objavili ova užasna imena." Dijeleći vlastito iskustvo s jedinstvenim načinom pisanja imena, jedna se korisnica uključila i napisala: "Postoji Chloe u mojoj školi… piše se Khloeigh. Također, Makayla… piše se Makeighluh", prenosi Večernji.hr