Komplimenti koji se Njima sviđaju
Foto: Tuzlanski.ba

Ah, kako si divan, odlično kuhaš, kako dobro voziš, lijepo izgledaš danas, koji ti je to parfem baš je dobar, baš ti dobro stoji brada od tri dana....! Govorimo o komplimentima, koji da se ne lažemo svakome prijaju. U nastavku vam otkrivamo koje komplimente vole muškarci, piše zenskiportal.ba.

Ukažite mu poštovanje

Jedna od stvari koje čine da se muškarac prosto “istopi” je kada može osjetiti da ga partnerica poštuje, podržava i vjeruje u njega. U  tom trenutku imat će osjećaj kao da može postići bilo što.

Pohvalite njegov izgled

Muškarci u prosjeku dobivaju znatno manje komplimenata na račun izgleda od žena, tako da nije ni čudo što su poneki prilično nesigurni po tom pitanju. Svakoj osobi prija kada zna da privlači svog partnera.

Cijenite njegov trud

Pokažite mu da cijenite ono što čini za vas, makar bile sitnice poput iznošenja smeća ili pripremanja obroka. To će učiniti da se vaša jača polovica osjeća znatno potrebnije i voljeniji.

Pokažite da imate povjerenja

Krivite za to društvo, biologiju, ili bilo što drugo, ali muškarci vole imati vođstvo. Dajte mu na znanje da mu vjerujete i da volite njegovu sposobnost da vas vodi.

Dajtu mu do znanja da vam je privlačan

Jasno je da je muškarcima potrebno da osjete nalet strasti kada vas vide, ali isto tako voljeli bi da znaju da i vi isto osjećate. Malim gestom u pokažite da vas uzbuđuje.